Forslag

Etablering av programsatsingen Sammen om Skagerrak («SOS Skagerrak»)

01
Endringsforslag fra Ap
Endringsforslag
På vegne av Arbeiderpartiet
Behandlet
Endret punkt 2: Fra fylkeskommunedirektørens forslag:Fylkesordfører representerer Agder fylkeskommune i det strategiske programstyret. Fylkeskommunedirektøren besørger representasjon fra fylkeskommune i det operative programstyret. I arbeidet må det tydelig komme frem hvordan programmet skal sikre at strategiske og prinsipielle beslutninger tas i folkevalgte organer og savner beskrivelser av hvilke demokratiske prosesser som skal ligge til grunn for viktige beslutninger i det strategiske programstyret.

Vedlegg

Les mer
02
Alternativt forslag fra M. Høyer-Berntsen (SV)
Alternativt forslag
Behandlet
Nytt punkt 3:3. Fylkesordfører, opposisjonsleder og hovedutvalgsleder for næring, kultur og miljø representerer Agder fylkeskommune i det strategiske programstyret. Fylkeskommunedirektøren besørger representasjon fra fylkeskommunen i det operative programstyret.

Vedlegg

Les mer
03
Fylkeskommunedirektørens forslag til vedtak
Innstilling
Behandlet
I 4 punkter

Vedlegg

Les mer
04
Endringsforslag fra Ap
Endringsforslag
På vegne av Arbeiderpartiet
Behandlet
Endring punkt 4 (I fylkeskommunedirektørens forslag:Første setning: tertialrapportering konkretiseres til 2. tertialrapportering.

Vedlegg

Les mer
05
Forslag fra E. J. T. Lindøe (H)
Forslag
Behandlet
Vedtak fra hovedutvalg for næring, kultur og miljø:1. Fylkesutvalget slutter seg til visjonen og programområdene omtalt innledningsvis i konseptnotatet. Utvalget slutter seg også til målsettinger om bedre samarbeid for å bevare Skagerak og kystøkosystemene.2. Fylkesutvalget mener det ikke kommer tydelig frem hvordan programmet sikrer at strategiske og prinsipielle beslutninger tas i kommunestyrer og fylkesting og savner beskrivelser av hvilke demokratiske prosesser som skal ligge til grunn for viktige beslutninger i det strategiske programstyret.3. Fylkesutvalget anbefaler fylkestinget å vente med å ta stilling til omfanget av fylkeskommunens deltakelse inntil nasjonale handlingsplaner for implementering av naturavtalen er vedtatt.

Vedlegg

Les mer