Resultat av votering

Fritak og valg av nytt varamedlem i Oppvekstutvalget og Miljø- og teknisk utvalg, som følge av folkevalgte verv i flere utvalg med samme møtetidspunkt

Votering er ferdig i denne saken.

15:40 Formannskapets innstilling

Reidar Johannesen (R) innvilges fritak fra sitt folkevalgte verv som vararepresentant i Oppvekstutvalget i tråd med kommuneloven § 7-9 andre ledd. Som ny vararepresentant i Oppvekstutvalget for Rødt velges………..

Pernille Anette Arndt (Frp) innvilges fritak fra sitt folkevalgte verv som vararepresentant i Miljø- og teknisk utvalg i tråd med kommuneloven § 7-9 andre ledd. Som ny vararepresentant i Miljø- og teknisk utvalg for Fremskrittspartiet velges………..

Enstemmig vedtatt

15:40 Forslag fra R

Reidar Johannesen (R) innvilges fritak fra sitt folkevalgte verv som vararepresentant i Oppvekstutvalget i tråd med kommuneloven § 7-9 andre ledd. Som ny vararepresentant i Oppvekstutvalget for Rødt velges Paul Andreas Aakerøy.

Enstemmig vedtatt

15:40 Forslag fra FrP

Pernille Anette Arndt (Frp) innvilges fritak fra sitt folkevalgte verv som vararepresentant i Miljø- og teknisk utvalg i tråd med kommuneloven § 7-9 andre ledd. Som ny vararepresentant i Miljø- og teknisk utvalg for Fremskrittspartiet velges Anne Hassel.

Enstemmig vedtatt