Forslag

Skisseprosjekt Nes- oppdatert sak

01
Innstilling
Innstilling
Behandlet
Kommunestyret tek framlagde skisseprosjekt Nes til vitande og ber kommunedirektøren innarbeide alle investerings – og driftskostnadar i kommande budsjett og - økonomiplan 2025 - 2028.

Vedlegg

Les meir
02
Tilleggsforslag frå Frp, H og Ap
Tilleggsforslag
Behandlet
Kommunestyret vedtek å arbeide vidare med alternativ A på delprosjekt 1, samt alternativ B i delprosjekt 2 og 3. Det bes om ein kritisk gjennomgang av kostnadane i delprosjekt 3 i det vidare arbeidet.

Vedlegg

Les meir
03
Alternativt forslag frå Sp og R
Alternativt forslag
På vegner av Rødt og Senterpartiet
Behandlet

Kommunestyret tek framlagde skisseprosjekt Nes til vitande og legg alternativ A til grunn for det vidare arbeidet. Det er svært viktig at det vert bygd eit eige produksjonskjøkken i samband med utbygginga på Nes.

Kommunedirektøren vert beden om å utgreie alternativ til delprosjekt 3, og finne løysingar på realisering av delprosjekt 1 og 2 uavhengig av dette. 

Kommunestyret ber kommunedirektøren arbeide for å få bygd bufellesskap som ein del av utbygginga på «Billagstomta» for å redusere trongen for bygging av omsorgsbustader med heildøgnsbemanning.

Kommunedirektøren vert beden om å innarbeide alle investerings – og driftskostnadar i komande budsjett og - økonomiplan 2025 - 2028.

Vedlegg

Les meir