Forslag

Innspill til Handlingsprogram fylkesveinett 2023-2032

01
Utsettelsesforslag fra K. E. Aas (AP)
Utsettelsesforslag
Behandlet
Saken utsettes og fremsatte forslag følger saken videre

Vedlegg

Les mer
02
Kommunedirektørens innstilling
Innstilling
Publisert

Vedlegg

Les mer
03
Forslag fra J. Schmitz (AP)
Forslag
Publisert
Sak 20/22 Innspill til Handlingsprogram fylkesveinett 2023-2032Vestfold og Telemark fylkeskommune har følgende mål/visjon for handlingsprogrammet for fylkesveinettet for 2023-2032 • Arbeide for å nå nullversjonen med ingen hardt skadde eller drepteKriterier er blant annet• Trygge skoleveier skal sikresPorsgrunnsveien området Gråtenmoen/GimsøyDet er svært mange barn som hver dag må krysse Porsgrunnsveien for å komme til Moflata Barneskole, Kjørbekkhøgda Barneskole, Gimsøy Ungdomsskole og til aktiviteter i Skien fritidspark.Dette er en av kommunenes mest trafikkbelastede veier og som det ble vist til i saken ved utbedring av veien ved Gråtenmoen nærmiljøsenter en ulykkes utsatt strekning. Foreldre er redde for å sende barna over her, noe som resulterer i at svært mange kjører barna til skolene. Vi vil ha trygge skoleveier for flest mulig barn i Skien kommune. Dette er et område hvor alle som bor fra Raset og ned til Klosterfoss må krysse over denne svært trafikkbelastede veien i plan, det må være mulig å begynne arbeidet med å trygge skoleveien for disse barna.Ut ifra dette har vi følgende forslag:‘ Vi ber om å få forlagt en sak hvor det vises til hva som kan gjøres av tiltak langs Porsgrunnsveien. Dette må være tiltak som gjør at alle disse skolebarna ikke må krysse i plan, men at skoleveien til noen av Skien største barneskoler/ungdomsskole blir trygget slik at elevene kan ferdes på en tryggest mulig måte frem til skolen.

Vedlegg

Les mer
04
Tilleggsforslag fra T. Bakken (B)
Tilleggsforslag
Publisert
1. Det bør raskt utvikles planer for oppgradering av Fylkesvei 32 da dette kan gi god samfunnsøkonomisk avkastning, stor miljøgevinst og bedre vekstmuligheter for Skien i fremtiden.2. Strekningene Skien – Steinsholt og Hof – Sande bør prioriteres først.3. På sikt bør det også utarbeides en plan for mulig forlengelse mot Sørlandet.4. Frem til veien har blitt oppgradert, må det utføres regelmessig trasérydding for å muliggjøre forbikjøring på strekninger hvor dette tidligere var mulig.

Vedlegg

Les mer
05
Forslag fra H
Forslag
På vegne av Høyre
Publisert
Sak 20/22Innspill til Handlingsprogram fylkesveinett 2023-2032"Rv 36 Gang- og sykkelveg Brekkatoppen-Geiteryggen" legges inn som innspill til Handlingsplan fylkesveinett et 2023-2032 i tillegg til kommunedirektørens innstilling punkt 1.

Vedlegg

Les mer