Forslag

Forslag til ny eierskapsmelding

01
Tilleggsforslag fra R
Tilleggsforslag
På vegne av Rødt
Publisert
Tillegg til kap. 4.3: «Det skal gis lik lønn for likeverdig arbeid.»Tillegg etter første setning i kap. 4.5: «Selskapene skal også ha som mål at alle ansatte er fagorganiserte.»

Vedlegg

Les mer
02
Forslag fra M. Nicolaysen (MDG)
Forslag
Publisert
Endrings- og tilleggsforslag pkt. 4.4.:Skien kommune forventer et anstendig arbeidsliv- Skien kommunes representanter i besluttende organer skal fremme «Skiensmodellen» når det gjelder drift og innkjøp av varer og tjenester.Skien kommune forventer en bærekraftig verdiskaping med klima-, miljø- og naturbevisste mål og drift:- Virksomhetene skal ha en overordnet plan for bærekraftig verdiskapning- Virksomhetene skal utarbeide og implementere tydelige mål og strategier og rapporterer på disse- Valg av risikonivå skal være en integrert del av virksomhetens strategiSkien kommune forventer en forsvarlig etisk standard- Det skal utarbeides etiske retningslinjer i virksomhetene hvor fellesskapets midler forvaltes.

Vedlegg

Les mer
03
Tilleggsforslag fra G. Søvde (V)
Tilleggsforslag
Publisert
Endringsforslag til pkt. 3.7, 3.ledd:Forhøyelse av honorarene skal ikke overstige tilsvarende den prosentvise økningen i folketrygdens grunnbeløp.

Vedlegg

Les mer