Forslag

Detaljregulering for gbrnr. 56/2 m.fl. på Nordre Limi - 1. gangs behandling

01
Forslag fra MDG, R, SV, SP og AP
Forslag
På vegne av Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Miljøpartiet De Grønne, Senterpartiet og Arbeiderpartiet
Behandlet
Detaljregulering for gbnr 56/2 Nordre Limi avvises av jordvernhensyn.

Vedlegg

Les mer
02
Kommunedirektørens innstilling i 2 punkt
Innstilling
Publisert
1. Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-10 legges forslag til detaljregulering for Nordre Limi, med kart og bestemmelser datert 1.2.2023, ut til offentlig ettersyn.2. Før sluttbehandling skal område BF11 og BK2 med tilhørende atkomstveger tas ut og erstattes med LNF-formål. Utvalgt naturtype innenfor BK2 skal avmerkes medhensynssone.

Vedlegg

Les mer
03
Forslag fra J. I. Næss (FrP)
Forslag
Publisert
Reguleringsplan for nordre Limi avsetter 8,4 da mindre areal enn kommuneplanens areal del angir som regulerings område.Endringsforslag til punkt 2:Område BF11 og BK 2 beholdes i planen.Nytt punkt 3.Limitjern er en viktig biotop for biologi,vann og naturtyper.Det endelige planforslaget må ivareta disse kvalitetene på en god måte.

Vedlegg

Les mer
04
Forslag fra FrP og H
Forslag
På vegne av Høyre og Fremskrittspartiet
Publisert
Protokolltilførsel:FrP og Høyre ber om at det utarbeides en oversikt over de økonomiske konsekvensene av at reguleringsplanene på Limi og Bjørklund ikke følges opp av den politiske posisjonen i Skien kommune.Det er utarbeidet fullstendige planforslag fra tiltakshaverne med diverse tema rapporter som danner grunnlag for reguleringsplanen.Den politiske posisjons manglende forutsigbarhet er direkte skadelig for Skien kommunes renommé som en næringsvennlig kommune.En slik oversikt skal så langt det lar seg gjøre legges frem i videre behandling av disse sakene,

Vedlegg

Les mer