Forslag

Gbnr 300/3615 - Slemdalsgata - klagesak - fradeling - saksfremlegg

01
Kommunedirektørens innstilling i 2 punkt
Innstilling
Behandlet
1. Klagen tas ikke til følge. Klagen inneholder ingen nye momenter som er avgjørende forvedtakets innhold.2. Saken sendes til Statsforvalteren i Vestfold og Telemark for endelig avgjørelse.

Vedlegg

Les mer
02
Forslag fra FrP, UAV, H, V, AP, MDG, SP, KrF, SV og R
Forslag
På vegne av Høyre, Uavhengig, Fremskrittspartiet, Venstre, Arbeiderpartiet, Miljøpartiet De Grønne, Senterpartiet, Kristelig Folkeparti, Sosialistisk Venstreparti og Rødt
Behandlet
Saken gjelder klage på vedtak om avslag på fradeling datert 20.10.22 i sak 626/22.Begrunnelse på avslaget baserer seg på hjemler i plan og bygningsloven som sier at fradeling vil bryte med områdets gjeldende tomtestruktur og størrelse. Fradelt tomt vil bli på 491 kvm i likhet med tomten det deles ut fra. Dette er tett opp under ønsket areal på 500 kvm.Uteoppholdsareal kan oppfylles for begge tomter jfr retningslinjer for fortetting av småhusområder. Tomter i området er både mindre og bebygd med flere bygninger.Området er et velfungerende boligområde med nær tilgang til skole, butikk og kollektivløsninger. På bakgrunn av dette vil vi gi klager medhold i sin klage på avslaget om fradeling datert 20.10.22 i sak 626/22.

Vedlegg

Les mer