Forslag

Høring: Mer av alt - raskere

01
Ordførers innstilling
Innstilling
Publisert

Vedlegg

Les mer
02
Endringsforslag fra R
Endringsforslag
På vegne av Rødt
Publisert
Under overskriften "Behov for taktskifte" siste linje, står det: "Vi må derfor se på alle kilder til mer fornybar kraft, inkludert vannkraft, vindkraft på land, vindkraft til havs og solkraft." Setningen foreslås byttet ut med: I forbindelse med behovet for mer fornybar kraft i landet generelt, og i Skien spesielt, vedtok Skien bystyre 2. februar 2023 en viljeserklæring for å bidra hvor det det blant annet heter: Skien kommune er positive til utvikling av fornybar kraftproduksjon, og at eksterne aktører igangsetter prosjekter for å undersøke mulighetene for mer fornybar kraftproduksjon i kommunen.

Vedlegg

Les mer
03
Forslag fra T. Ballestad (UAV)
Forslag
Publisert
Skien kommune sender signaler til staten at eksporten til EU, gjennom EØS-avtalen begrenses eller opphører inntil Norge har fått kontroll på kraft til nye prosjekter. Og i tillegg finner de mest effektive og bærekraftige energiløsningene

Vedlegg

Les mer
04
Tilleggsforslag fra MDG
Tilleggsforslag
På vegne av Miljøpartiet De Grønne
Publisert
Kommunen oppfordrer til at man i utviklingen av energipolitikken videre utreder muligheter for myndighetene til å prioritere hvilke aktører som skal få tilgang til mer elektrisitet. Samt at det utredes muligheter for å sette krav om egenproduksjon av strøm i forbindelse med tilknytning til strømnettet og uttak av strøm. 

Vedlegg

Les mer