Forslag

Kommunedelplan for sentrum. Offentlig ettersyn og høring av planprogram

01
Kommunedirektørens innstilling
Innstilling
Behandlet
1. Forslag til planprogram for kommunedelplan for Skien sentrum sendes på høring og legges ut til offentlig ettersyn, jf pbl § 11-132. Skien kommune varsler samtidig om oppstart av revisjon av kommunedelplan for sentrum, jf. pbl § 11-12

Vedlegg

Les mer
02
Forslag fra posisjonen v/Å. G. Bakke (SV)
Forslag
Behandlet
Gjennom planarbeidet vil UKMB ha utreda hva som menes med fortetting med kvalitet, og hvilke grep vi kan ta for å få alle aldersgrupper til å bosette seg i sentrum.

Vedlegg

Les mer
03
Forslag fra R, SV, SP, AP og MDG
Forslag
På vegne av Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Miljøpartiet De Grønne, Senterpartiet og Arbeiderpartiet
Publisert
33/23 - Kommunedelplan for sentrum. Offentlig ettersyn og høring av planprogramTilleggsforslag fra Rødt, Ap, SV, MDG, SpUKMB ber om en sak som belyser hvilke boligpolitiske virkemidler som kommunen og utbyggere kan ta i bruk i tillegg til det tradisjonelle markedet, for å oppnå en sammensatt og inkluderende befolkning i kommunen.

Vedlegg

Les mer
04
Forslag fra J. I. Næss (FrP)
Forslag
Publisert
Skien sentrums bygninger har tak utforminger med installasjoner som er meget skjemmende.Fremtidig takutforming i sentrum må vies oppmerksomhet i fremtidig sentrumsplan.Dette bør sees i sammenheng med fastsetting av nye bygge høgder i sentrum.

Vedlegg

Les mer
05
Forslag fra R
Forslag
På vegne av Rødt
Publisert
33/23 - Kommunedelplan for sentrum. Offentlig ettersyn og høring av planprogramForslag fra RødtNye punkter i bestemmelser og retningslinjer:1: I planområdet tillates ikke tiltak nærmere vassdraget enn 20 meter. (ref. kommuneplanens arealdel/bestemmelser og retningslinjer pkt. 8.2)2: Utfylling og annen etablering av ny byggegrunn i vassdraget tillates ikke. Tilsvarende tiltak for endring av byggegrenser tillates ikke.

Vedlegg

Les mer