Forslag

Ibsenbiblioteket - igangsetting av prosjektering og fastsetting av investeringsramme

01
Kommunedirektørens innstilling
Innstilling
Publisert

Vedlegg

Les mer
02
Alternativt forslag fra KrF
Alternativt forslag
På vegne av Kristelig Folkeparti
Publisert
Prosjektet omarbeides til en utvidelse av dagens bibliotek slik at Skien får et større og moderne bibliotek. Prosjektet skal realiseres innenfor en kostnadsramme på 200 millioner.

Vedlegg

Les mer
03
Tilleggsforslag fra H
Tilleggsforslag
På vegne av Høyre
Publisert
Formannskapet ber administrasjonen legge frem en detaljert oversikt over kulturbudsjettet, herunder spesifisert hva som eventuelt er lovpålagte kostnader, samt skille mellom tilbud for barn og unge kontra voksne i god tid før bystyremøte 15.06.

Vedlegg

Les mer
04
Endringsforslag fra H
Endringsforslag
På vegne av Høyre
Publisert
Endre første del av pkt.1.1. Prosjektet planlegges med en investeringsrammen i tråd med alternativ A, underforutsetning….

Vedlegg

Les mer
05
Forslag fra T. Tvedt (AP)
Forslag
Publisert
Forslag fra Ap og Sp v/Tvedt:Kommunedirektørens innstilling med disse tillegg:1. Prosjektet planlegges med en investeringsramme med utgangspunkt i alternativ B, under forutsetning av at Vestfold og Telemark fylkeskommune øker sitt finansieringsbidrag. Endelig finansiering, kapitalkostnader, prisstigning og FDV legges inn i framtidig økonomiplan. side 2 av 2 2. Fase 1 prosjekteringsfasen igangsettes. Fase 1 er kostnadsberegnet til kr. 24 mill. 3. Igangsetting av bygging, fase 2, kommer til politisk behandling når fase 1 er gjennomført vinter/vår 2025. 4. Formannskapet ber administrasjonen fram til endelig behandling i bystyre legge frem nærmere redegjørelse for inndekning av de økte kapital- og driftsutgifter til bibliotek.

Vedlegg

Les mer