Resultat av votering

Svar på KS debatthefte 2024

Votering er ferdig i denne saken.

15:47 Kommunedirektørens innstilling

Kommunedirektøren anbefaler at Skien kommune avgir svar på spørsmålene i debattheftet slik de fremgår under vurdering og konklusjon i saksfremstillingen.

Enstemmig vedtatt

15:47 Forslag fra FrP

Tilleggspunkt til: Hva bør KS gjøre for å skaffe kommunen større handlingsrom for å etablere og fastsette arbeidstidsordninger som øker heltidsandelen:Gå i dialog med tillitsvalgte med mål om å kunne øke mulighet for arbeidstakere til å kunne jobbe flere helger pr år i fast turnus.Fordeler:• Gir større fleksibilitet for den ansatte når det gjelder heltidskultur og få forutsigbarhet i egen års turnus. • Arbeidsgiver kan tilby fulle stillinger ved å kunne fylle på deltidsstilling med ekstra helger.

Enstemmig vedtatt

15:47 Tilleggsforslag fra Ap, MDG, R, SV og SP

Forutsetningen for årets lønnsoppgjør må være at dyrtid og folks økonomiske situasjon har blitt betydelig forverret, som også har medført reallønnsnedgang. Lavtlønte opplever åpenbart økonomisk krevende tider hardere, enn det mennesker høyere inntekter gjør. Det er svært viktig at hele spekteret av ansatte sikres et godt lønnsoppgjør. Fagarbeidere, høyskoleutdannede og ansatte uten formal kompetanse utfyller hverandre og er gjensidig avhengig av hverandre for å sikre kommunens velferdstjenester på en god måte. Vi anmoder KS om å strekke seg svært langt.

Enstemmig vedtatt