Resultat av votering

Status psykisk helse og livsmestring mars 2024

Votering er ferdig i denne saken.

15:05 Forslag fra T. Almenning (Ap)

Utvalg for helse og velferd ser med sterk bekymring på de stadig økende ventelistene på tjenestene innen Rask psykisk helsehjelp og Psykisk helseteam. Med bakgrunn i orienteringen om status ber opposisjonen om administrasjonen gjør følgende grep: 

  1. Det gjøres omprioriteringer i budsjettet for 2024 for å sikre økt bemanning ved enheten. 
    • Det tas en gjennomgang av rutinene for tildeling av tjenestene ved enheten, for å vurdere det kan være områder som kan være hensiktsmessig å endre for å sikre god og enklest mulig tilgang til tjenesten for brukerne. De ansatte må involveres i prosessen. 
      • Administrasjonen gjennomfører en overordna kartlegging knyttet til arbeidssituasjonen for de ansatte,  basert på stadig økende ventelister og press på tjenesten. 

        Falt

        FOR

        5
        Linda Pettersen Sosialistisk Venstreparti Jon Søli Senterpartiet Trine Almenning Arbeiderpartiet Gudmund Kverndalen Arbeiderpartiet Harald Haraldsen Arbeiderpartiet

        MOT

        7
        Signy Gjærum Venstre Ingeborg Heggheim Tappel Kristelig Folkeparti Andreas Kleppe Industri- og Næringspartiet Musbah Nabhani Høyre Terje Fredriksen Høyre Oddbjørn Dahl Fremskrittspartiet Karianne Hansen Fremskrittspartiet

        15:07 Kommunedirektørens innstilling

        Tas til orientering

        Enstemmig vedtatt