Forslag

Samlokalisering av helsestasjonene.......

01
Utsettelsesforslag fra L. V. B. Skinnarland (MDG)
Utsettelsesforslag
Behandlet
Saken utsettes i påvente av behandling i lokalutvalgene.

Vedlegg

Les mer
02
Forslag fra Sp og MDG
Forslag
På vegne av Miljøpartiet De Grønne og Senterpartiet
Behandlet
Forslag til vedtak: Kommunedirektørens alternativ 2. Det er viktig med desentraliserte kommunale tilbud ute i bydelene. Helsestasjonene er viktige og nødvendige tilbud i nærmiljøet og lokalsamfunnet.

Vedlegg

Les mer
03
Kommunedirektørens innstilling i 3 punkt vedtas.
Innstilling
Behandlet
1.Utvalg for oppvekst vedtar alternativ 1, samlokalisering av svangerskapsomsorgen og helsestasjonene 0-5 år i Kverndalen.2. Kostnader til ombygging av helsestasjonen i Kverndalen innarbeides i Handlingsprogram 2025-2028.

3. Tidspunkt for samlokalisering ses i sammenheng med en helhetlig utvikling av Kverndalen or oppvekst vedtar alternativ 1, samlokalisering av svangerskapsomsorgen og helsestasjone1. Utvalg for oppvekst vedtar alternativ 1, samlokalisering av svangerskapsomsorgen og helsestasjonene 0-5 år i Kverndalen.2. Kostnader til ombygging av helsestasjonen i Kverndalen innarbeides i Handlingsprogram 2025-2028.3. Tidspunkt for samlokalisering ses i sammenheng med en helhetlig utvikling av Kverndalen.ne 0-5 år i Kverndalen.2. Kostnader til ombygging av helsestasjonen i Kverndalen innarbeides i Handlingsprogram 2025-2028.3. Tidspunkt for samlokalisering ses i sammenheng med en helhetlig utvikling av Kverndalen.

Vedlegg

Les mer
04
Forslag fra KrF, INP, V, H og FrP
Forslag
På vegne av Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti, Fremskrittspartiet og Industri- og Næringspartiet
Behandlet

Utredning av gratis parkering ved helsestasjoner for å forbedre tilgjengeligheten til helsetjenester for familier og gravide fra KrF på vegne av FrP, H, V go INP i sak 20/24 Samlokalisering av svangerskapsomsorgen og helsestasjonene 0-5 år i Skien kommune:

I forbindelse med forslaget om samlokalisering av svangerskapsomsorgen og helsestasjonene for barn 0-5 år, ser vi i posisjonspartiene viktigheten av å sikre enkel tilgang til parkering i nærheten, med tanke på ulike livssituasjoner til de som skal benytte tjenestene. Derfor ber KrF, på vegne av posisjonspartiene og INP, kommunen om å utrede muligheten til å tilby alle besøkende muligheten til å registrere sitt bilnummer hos helsestasjonen, slik at det automatisk trekkes fra 1 time gratis parkering. Dette tiltaket vil bidra til å gjøre helsetjenestene mer tilgjengelige for familier og gravide i området, og dermed bedre ivareta deres behov og interesser.

Vedlegg

Les mer
05
Forslag fra FrP, H, INP, KrF og V
Forslag
På vegne av Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti, Fremskrittspartiet og Industri- og Næringspartiet
Behandlet
Utvalget ber om at samlokaliseringen av helsestasjonene og svangerskapskontrollen i Skien Kommune skal evaluerer etter ett år. Dette for å se om blant annet hjemmebesøkene blir gjennomført i større grad.Vi ønsker også å se på mulighetene for å få utvider tilbudet med at også to års kontrollen blir gjennomført ved hjemmebesøk av helsesykepleier. Dette for å kunne se på barnets språkutvikling da det er tryggere rammer rundt barnet. 

Vedlegg

Les mer