Forslag

Samarbeidsavtaler med toppidretten

01
Forslag fra H, INP, KrF og FrP
Forslag
På vegne av Høyre, Kristelig Folkeparti, Fremskrittspartiet og Industri- og Næringspartiet
Behandlet
Sak 27/24 - Samarbeidsavtaler med toppidrettenSaken sendes tilbake til Utvalg for inkludering, frivillighet og kultur.

Vedlegg

Les mer
02
Innstilling fra utvalg for inkludering, frivillighet og kultur
Innstilling
Publisert
Som oppfølging av toppidrettsstrategien inngår Skien kommune samarbeidsavtale med Odd kvinner. Tiltaket finansieres av budsjetterte midler til samarbeidsavtaler toppidrett.Vi ser av vedlegg i saken at det foreligger en søknad fra Odd kvinner om midler til toppidrettssatsning, og som administrasjonen ikke finner midler til. UIFK mener denne satsningen fortjener et positivt bidrag i tillegg til samarbeidsavtalen.Det bevilges 50 000 kroner som dekkes av utvalgets disposisjonsfond.Det foreslås at GTH (Grenland Topphåndball) blir prioritert i formannskapets disposisjonskonto. UIFK ber administrasjonen om å tilrettelegge for søkbare midler for lag med tilhørighet i Skien Kommune som satser på toppidrett på tvers av kommunegrenser slik at toppidrettssatsing som, Grenland Topphåndball, kan komme innenfor søknadskriterier

Vedlegg

Les mer
03
Endringsforslag fra Ap, Sp, R, SV og MDG
Endringsforslag
På vegne av Sosialistisk Venstreparti, Rødt, Miljøpartiet De Grønne, Senterpartiet og Arbeiderpartiet
Publisert
  1. Skien kommune iverksetter samarbeidsavtale med Odds BK-kvinner tilsvarende beløp på eksisterende samarbeidsavtaler, 145.000,- Beløpet tas fra formannskapets disposisjonskonto.
    • Formannskapet er innstilt på å bevilge halve summen fra en ordinær samarbeidsavtale med toppidretten (75.000,-), men ønsker at UIFK får fremlagt en orientering om problemstillinger som ikke er hensyntatt i Toppidrettsstrategien, eksempelvis lag som spiller på tvers av kommuner, og hvordan det er håndtert frem til i dag knyttet til tilskuddsforvaltning fra kommune(r), idrettsråd og andre. Formannskapet vil deretter drøfte realitetsbehandling av en eventuell samarbeidsavtale med Grenland Topphåndball.

      Vedlegg

      Les mer