Forslag

Kommuneplanens arealdel - N5 og N6 Solum/Geiteryggen - ny sluttbehandling

01
Forslag fra K. H. Pavelsen (H)
Forslag
Behandlet
N5 og N6 tas ut av kommuneplanens arealdel.

Vedlegg

Les mer
02
Forslag fra R, UAV, KrF og INP
Forslag
På vegne av Rødt, Kristelig Folkeparti, Uavhengig og Industri- og Næringspartiet
Publisert

1. Næringsområdene N5 og N6, med ny avgrensning vist i Kommunedirektørens innstilling til Utvalg for Teknisk sektor 23.01. 2024 tas inn i kommuneplanens arealdel 2023 - 2035.

2. a) Det innarbeides hensynssone uten bebyggelse i N5. b) og i bestemmelsene tas det inn i et punkt som sikrer 2,5% inn- og utflyvningsflater.

3. For å ivareta fremtidens utviklingsmuligheter og overgangen til det «grønne skiftet» i luftfarten skal Skien Flyplass utforming fortsatt være etter Luftfartsmyndighetenes bestemmelser BSL E 3-2.»

Vedlegg

Les mer
03
Kommunedirektørens innstilling
Innstilling
Publisert
  1. Med hjemmel i plan- og bygningslovens § 11-15 vedtas næringsområdene N5 og N6 med ny avgrensning, jf. plankart datert 18.04.24.
    • Det innarbeides en bestemmelse for næringsområdene N5 og N6 om at videre planlegging skal sikre at Geiteryggen kan driftes videre som en småflyplass. Følgende bestemmelse innarbeides: Geiteryggen skal kunne driftes videre som småflyplass, jf. forskrift om småflyplasser BSL 3-3. I reguleringsplan må det settes krav til byggehøyder og plassering som sikrer videre drift. 

      Vedlegg

      Les mer
      04
      Tilleggsforslag fra Ap
      Tilleggsforslag
      På vegne av Arbeiderpartiet
      Publisert
      Arealdelen skal være en overordnet plan der først og fremst arealformål defineres. Stigningsforhold og andre detaljer må håndteres direkte i detaljreguleringen slik at relevante aktører, overordnede myndigheter og de som etter loven skal høres, blir hørt på en korrekt måte.

      Vedlegg

      Les mer